De website voor het vinden van zaaltjes voor uw feest, vergadering of andere gelegenheid!

TOBACCO Theater Amsterdam

NEs 75 - 87
1012 KD Amsterdam


Tel: 020 - 3300670




Zaalwaardering:

Zaal omschrijving

Amsterdam - Congres- en vergaderlocaties, Industriële locaties

TOBACCO Theater Amsterdam

TOBACCO Theater Amsterdam is een industriële- en multifunctionele theaterlocatie in het centrum van Amsterdam. In deze oude tabaksveiling ontmoeten en versterken cultuur, creativiteit en bedrijfsevenementen elkaar. Heeft u tabak van alle standaard locaties? Dan is TOBACCO Theater een fantastische locatie met ongelofelijk veel mogelijkheden.

TOBACCO Theater is een fris en industrieel vormgegeven verrassend grote locatie in de bekendste cultuur- en theaterstraat van Amsterdam: de Nes (tot 250 sitting dinner) Een mooi affiche voor uw event! U straalt hiermee durf, creativiteit en de groot stedelijkheid van Amsterdam uit! Vanaf het Centraal Station loopt u binnen vijftien minuten naar de Nes. Parkeergarages op zeer korte afstand (o.a. Bijenkorf en Stopera) maar ook rondvaartboten en trams stoppen op 50 meter van ons theater! Geweldig ook voor buitenlandse gasten om de combinatie te maken van een rondvaart en een internationaal Theaterdiner. We zijn hiermee uniek in Amsterdam! Dat is de Nes , dat is TOBACCO Theater!

De Grote Theaterzaal

Een open theaterzaal van 200m2 met een eerlijke noordelijke lichtinval door de industriële sheddaken. De oude tabaksveiling zaal kan automatisch voor u verduisterd worden om de exclusieve uitstraling te geven die bij uw evenement past. De architectonisch, robuuste stalen bar en het stalen balkon met Cubaanse Loge, maken de industriële frisse uitstraling van de Grote Theaterzaal compleet.

Cubaanse VIP Loge

Het stalen balkon met de daaraan gelegen Cubaanse VIP Loge zijn, met uitzicht op de theaterzaal, uitermate geschikt voor kleine vergaderingen als rustige uitvalsbasis van een event in de Grote Theaterzaal.

Engelse Foyer / rokersgenot

Aan de Grote Theaterzaal is direct de Engelse Foyer gelegen. Een statige plek met een hoog zwart lederen chesterfield gehalte. U kunt hier genieten van een sigaren-, whisky- of bierworkshop, maar ook vergaderingen zijn een zeer geliefde bezigheid op deze plek.



Studio 1012

In het verlengde, maar wel separaat van de Grote Theaterzaal, bevindt zich de kleine theaterzaal: Studio 1012. Een hoge (ca. 8 meter), moderne ruimte met een prachtig glazen dak. Uitermate geschikt voor intieme voorstellingen, break-out room of vergaderingen.

De Nes Kamer

De Nes Kamer ligt direct naast de receptie met uitzicht op de theaterstraat en het culturele leven van de Nes. Een moderne, hoge witte ruimte geschikt als foyer bij optredens in de naastgelegen Studio 1012.

Het Rode Gevaar

Verscholen tussen de wijnkelders en de KookStudio ligt centraal in de catacomben “Het Rode Gevaar”. Een rode kunstzinnige ruimte geschikt voor intieme bijeenkomsten of vergaderingen. Het honderd jaar oude houten masker van Frajurik ziet er graag op toe dat, ook in dit deel van het theater, het u aan niets zal ontbreken.

Wijnkelders

Een prachtig schouwspel van artistieke bogen en mediterrane wanden geven de Wijnkelders samen met de open haard een romantisch, zuid Europees gevoel. De Wijnkelders kunnen naast de proeverijen ook gehuurd worden voor andere workshops, presentaties of bijvoorbeeld als “chambre de diner” na een geslaagde kookcursus in de KookStudio.

KookStudio

De moderne KookStudio is misschien wel de mooiste kookstudio van Amsterdam. Een prachtig op maat vormgegeven kookeiland in combinatie met een sfeervolle inspirerende omgeving, maken van uw kookworkshop een theatraal kunststukje op zichzelf. Onder begeleiding van de Theaterkoks kunt u kiezen uit verschillende kookthema’s. Daarna is er de keuze om te gaan dineren in de wijnkelder, horecakeuken of misschien wel in de theaterzaal. En juist grotere groepen tot 40 personen kunnen hun kookkunsten hier tonen!

Professionele Keuken

Menig sterren restaurant zal er zijn vingers bij aflikken. Een topkeuken, samengesteld door Antoine Hermans, de huischef van ons theater. Twee grote 10/1 gastronorm combi-steamers met optie tot ontkoppeld koken, een volledig geoutilleerde spoelkeuken en een groot aantal vierkante meters afzetruimte. Diners tot 350 personen zijn zeker mogelijk. We zijn vrij van cateraars. Uw eigen cateraar is ook van harte welkom.



TheaterDiners op maat

Speciaal voor het TOBACCO Theater zijn er prachtige, theatrale dinershows opgezet. Een bijzondere mix van top entertainment, fantastisch eten en mooie wijnen. Ook zeer geschikt voor buitenlandse groepen. Palazzo voor uw eigen groep, uw eigen locatie, even goede acts en een sterren diner van onze eigen chef Antoine Hermans!

U kunt het TOBACCO Theater in zijn geheel afhuren voor uw event, maar ook een combinatie van de verschillende ruimtes is mogelijk. B(ez)oekers: CosmoPolitan 30 jaar – De Bijenkorf – EDMMedia – Flincke Jongens - Nuit Blanche - Grundfos - Bring your own Beamer - Rituals – Microsoft – Putting on the Ritz - Voix de Ville - CORIO – Sara Lee – DNB – Hotel L Europe – e.v.a.

Waardeer dit zaaltje: