De website voor het vinden van zaaltjes voor uw feest, vergadering of andere gelegenheid!

Podium Mozaiek

Bos en Lommerweg 191
1055 DT Amsterdam


Tel: 020 5800388


Zakelijk, Feestelijk | Max. 300-400 personen

Zaalwaardering:

Zaal informatie


Categorie: Feestzaal en Vergaderzaal
Catering: Ja
Rolstoelvriendelijk: Ja
Gratis parkeergelegenheid: Nee

Audio aanwezig: Ja
Beamer aanwezig: Ja
Internet aanwezig: Ja
Arrangement mogelijk: Ja

Rookruimte: Ja

Zaal omschrijving

Zoekt u een bijzondere locatie voor uw eigen evenement? Voor congressen, bedrijfspresentaties, voorstellingen, workshops en vergaderingen vormen Podium Mozaïek en Theatercafé Mozaïek een zeer geschikte accommodatie. Technische zaken als geluid en licht zijn perfect verzorgd. En na afloop van uw activiteiten is het o­ntspannen napraten met een hapje en een drankje in het Theatercafé.


Theaterzaal

Vanuit de ruime foyer met het daaraan grenzende sfeervolle Theatercafé Mozaïek leiden twee

statige trappen u naar de theaterzaal op de eerste verdieping. De monumentale theaterzaal biedt vanuit 350 ruime zitplaatsen een goed zicht op de centraal gelegen vlakke vloer. De theaterzaal biedt diverse technische faciliteiten, zoals een uitgebreide licht- en geluidsinstallatie, diverse microfoons, een beamer en groot projectiescherm etc. Een huistechnicus van Podium Mozaïek zal deze faciliteiten voor u bedienen wanneer u bij o­ns te gast bent.


Studio

Op de begane grond beschikt Podium Mozaïek over een professionele studio die geschikt is voor workshops en repetities, maar ook voor vergaderingen en presentaties tot 60 personen. De studio biedt diverse faciliteiten zoals een spiegelwand, een licht- en geluidsinstallatie, een beamer en projectiescherm, laptop, flip-overs etc. Een huistechnicus van Podium Mozaïek zal deze faciliteiten voor u opstarten wanneer u o­nze gast bent. De technicus is tevens beschikbaar gedurende het evenement.


Theaterfoyer

De foyer van Podium Mozaïek is een sfeervolle ruimte die zeer geschikt is voor o­ntvangst van uw gasten, lunch of diner tijdens uw bijeenkomst of een borrel na afloop van uw evenement. Tevens is de theaterfoyer geschikt voor lezingen, kleinere presentaties of optredens. Er is een klein podium en de ruimte beschikt over een volledige bar. De theaterfoyer grenst aan het restaurant.


Catering

De catering verzorgd door Theatercafé Mozaïek zorgt ervoor dat het uw gasten vóór, tijdens en na uw evenement aan niets o­ntbreekt waar het gaat om lekker eten en drinken.


Bereikbaarheid

Podium Mozaïek ligt op enkele minuten van de ringweg en het centrum van Amsterdam. De parkeergarage Q-Park Bos en Lommer aan de Leeuwendalersweg 23Bis op loopafstand (zie www.q-park.nl). Het NS Station Sloterdijk en tram- en bushaltes (bus 21 en 15, tramlijn 19 en nachtbus 352) vlakbij, maken het gebouw optimaal bereikbaar.

Ons team zorgt voor een soepel verlopend evenement waar u met veel plezier op zult terugkijken.

De volgende bedrijven en organisaties maakten reeds gebruik van de accommodatie van Podium Mozaïek: Amsterdam Musical, Rabobank, So you think you can dance!, NTR, Gemeente Amsterdam, Stadsdeel West en vele andere.


Waardeer dit zaaltje: