De website voor het vinden van zaaltjes voor uw feest, vergadering of andere gelegenheid!

WestergasTerras | WesterLiefde

Klonneplein 4-6
1014 DD Amsterdam


Tel: 020 - 6 84 84 96


Zakelijk, Feestelijk | Max. 500+ personen

Zaal omschrijving

Welkom bij de WesterLiefde. Een prachtige plek op het groene terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Hiervandaan werd in vervlogen tijden de stad voorzien van energie. Nu is het een gewilde locatie voor bruiloften, borrels, beurzen en bedrijfsevenementen. De intieme WesterLiefde is stijlvol gerenoveerd waarbij het industriële karakter bewaard is gebleven. De hoge ruimte met kapelachtige ramen, houten vloer en opvallende bar, maakt van elke bijeenkomst iets bijzonders. Bovendien wordt de WesterLiefde ook verhuurd in combinatie met omliggende gebouwen. Bijna alles is mogelijk, voor bijeenkomsten van tien tot zesduizend personen.

De WesterLiefde maakt deel uit van een verzameling industriële en monumentale gebouwen op het terrein van de Westergasfabriek. Met drie eigen locaties en een aantal andere die in combinatie met de WesterLiefde kunnen worden gehuurd, zijn mogelijkheden o­nbegrensd.

De WesterLiefde is de intieme ruimte tegenover de Gashouder. Erkende trouwlocatie met originele houten kerkbanken en ruim honderd jaar oude Indiase trouwtafels. Biedt ruimte tot 300 personen, afhankelijk van het soort bijeenkomst. Uitgebreide mogelijkheden voor professionele catering vanuit het naastgelegen restaurant WestergasTerras. Andere geboden faciliteiten zijn techniek, entertainment en aankleding. Het pakket wordt in overleg en op maat samengesteld. Neem gerust contact op via 020 - 6 84 84 96.


Waardeer dit zaaltje: